CleantechWatch

Skraldemænd frygter coronasmitte via affaldsposer og -spande

CORONAVIRUS: Remondis og andre renovatører er bekymrede for coronasmitte, når de håndterer dagrenovation. Derfor har Remondis iværksat en kampagne, der bl.a. skal få borgere til at lukke affaldsposer ordentligt. Men coronavirus smitter ikke gennem affald, vurderer professor.

Remondis har lanceret en kampagne for mindske riskoen for, at skraldemændene bliver smitte coronavirus. | Foto: Vestforbrænding/PR

Renovatører skal som alle andre følge anbefalingerne om at holde afstand og bruge håndsprit under coronaudbruddet. Men det er ikke nok, mener flere skraldemænd.

Derfor har renovatøren Remondis lanceret en kampagne under hashtagget #huskdinskraldemand, hvor man også opfordrer borgerne til at være ekstra opmærksomme på at lukke affaldsposen ordentlig, så man dermed mindsker risikoen for at skraldemanden får affaldet på hænderne. Skraldemændene frygter, at de gennem affaldet kan blive smittet med coronavirus.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Læk: EU vil fordoble udbredningen af varmepumper på få år

I et endnu ikke offentliggjort udspil i kampen mod fossile brændsler fra Rusland, lægger Europa-Kommissionen op til at sætte turbo på udrulningen af varmepumper og øge krav til energieffektivisering. Det viser et udkast, som CleantechWatch har set. ”Det er en god kurs,” siger dansk chefforhandler.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs