CleantechWatch

Meldgaard Miljøs skraldemænd genoptager arbejdet

Skraldemændene i Meldgaard Miljø har genoptaget arbejdet, efter ledelsen tidligt tirsdag morgen fremlagde en handlingsplan, der skal imødekomme utilfredsheden over juleaffaldet og den generelle arbejdstilrettelæggelse.

Foto: Casper Dalhoff/JPA

Meldgaard Miljøs skraldemænd i Kolding, der siden fredag har strejket, har tirsdag genoptaget arbejdet. Det skriver Fredericia Dagblad.

Skraldemændene nedlagde oprindeligt arbejdet som følge af uoverensstemmelser om den såkaldte julesæk, som alle husstande får udleveret op til jul, ligesom der også var utilfredshed omkring den generelle arbejdstilrettelæggelse og arbejdsmiljø.

Tidligt tirsdag morgen fremlagde ledelsen i Meldgaard Miljø en handlingsplan, der skal forbedre de områder, skraldemændene er utilfredse med. Det blev derfor besluttet, at man ville genoptaget arbejdet.

Direktør i Meldgaard Miljø fortæller til Fredericia Dagblad, at skraldemændene over de næste par dage vil hente skrald hos de husstande, der skulle have haft tømt deres skraldespande fredag og mandag.

Skraldemænd hos Meldgaard Miljø fortsætter strejke i Kolding

Skraldemænd i Kolding nedlægger arbejdet efter uenighed om juleaffald 

Mere fra CleantechWatch

Klumme: Slut med kejserens nye klimaklæder

På COP26 i Glasgow har virksomheder og verdensledere forsøgt at finde løsninger på den globale klimakrise. Alle er enige om, at ambitionerne skal øges. Alligevel ser vi stadig virksomheder på stribe annoncere CO2-neutrale målsætninger, som klinger hult, skriver Thomas Schrøder, der er direktør i Schneider Electric, i denne klumme.

Verdo bliver et andelsselskab

Ændringen vil ikke betyde noget for den daglige drift, men det vil give forbrugerne øget indflydelse på Verdo og øge demokratiseringen, siger selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs