CleantechWatch

Meldgaard Miljøs skraldemænd genoptager arbejdet

Skraldemændene i Meldgaard Miljø har genoptaget arbejdet, efter ledelsen tidligt tirsdag morgen fremlagde en handlingsplan, der skal imødekomme utilfredsheden over juleaffaldet og den generelle arbejdstilrettelæggelse.

Foto: Casper Dalhoff/JPA

Meldgaard Miljøs skraldemænd i Kolding, der siden fredag har strejket, har tirsdag genoptaget arbejdet. Det skriver Fredericia Dagblad.

Skraldemændene nedlagde oprindeligt arbejdet som følge af uoverensstemmelser om den såkaldte julesæk, som alle husstande får udleveret op til jul, ligesom der også var utilfredshed omkring den generelle arbejdstilrettelæggelse og arbejdsmiljø.

Tidligt tirsdag morgen fremlagde ledelsen i Meldgaard Miljø en handlingsplan, der skal forbedre de områder, skraldemændene er utilfredse med. Det blev derfor besluttet, at man ville genoptaget arbejdet.

Direktør i Meldgaard Miljø fortæller til Fredericia Dagblad, at skraldemændene over de næste par dage vil hente skrald hos de husstande, der skulle have haft tømt deres skraldespande fredag og mandag.

Skraldemænd hos Meldgaard Miljø fortsætter strejke i Kolding

Skraldemænd i Kolding nedlægger arbejdet efter uenighed om juleaffald 

Mere fra CleantechWatch

Jysk kommune når affaldsmålsætning otte år før tid

Et år efter at den nye affaldsordning trådte i kraft i Hedensted Kommune, har borgerne reduceret mængden af restaffald fra 713 ton til 307 ton pr. måned. Alligevel mener borgere, at der er plads til forbedringer, viser evaluering.

Vandværker på Nordfalster slår ledningerne sammen

To fusioner er på vej på Nordfalster: Alstrup-Guldborg Vandværk ønsker at gå sammen med Lundby og Omegns Vandværk. Desuden indstiller Sundby Vandværks bestyrelse at nedlægge vandværket og blive en del af Nyskole Vandværk.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs