CleantechWatch

Skraldemænd i Kolding nedlægger arbejdet efter uenighed om juleaffald

Skraldemændene i Meldgaard Miljø har nedlagt arbejdet i Kolding Kommune, efter der er opstået uenighed om håndteringen af den såkaldte julesæk. Direktøren vil dog ikke forklare de nærmere omstændigheder.

Billedet er et arkivfoto og forestiller derfor ikke de strejkende skraldemænd | Foto: Vestforbrænding/PR

Uenighed om håndteringen af juleaffald har fået skraldemændene fra Meldgaard Miljø til at nedlægge arbejdet i hele Kolding Kommune. Det betyder, at borgere, der normalt får hentet affald om fredagen, må vente til tidligst næste uge med at komme af med deres skrald, skriver Jydske Vestkysten.

Det er den julesæk, som alle husstande hvert år får leveret op til jul, og som bliver hentet igen i det nye år, der er opstået uenighed om. Direktør i Meldgaard Miljø, Henrik Meldgaard, vil dog ikke oplyse yderligere over for Jydske Vestkysten.

"Men det er ikke en økonomisk uenighed. Det handler om håndteringen," siger han og uddyber, at det handler om arbejdets tilrettelæggelse.

Meldgaard Miljø betragter arbejdsnedlæggelsen som ulovlig, fortæller direktøren til Jydske Vestkysten.

Meldgaard Miljø skal hente affald med el-skraldebiler i Herning

Skraldemænd i København strejker – mere end 150.000 borgere får ikke hentet affald 

Mere fra CleantechWatch

Dansk CO2-lager kan køre på maksimum fra dag et

Total Energies ser ikke noget behov for at demonstrere CO2-lagring under Harald-feltet, men vil starte lagringen i fuld skala, hvis Bifrost-projektet bliver en realitet. Lige nu afhænger meget dog af to forestående begivenheder: Præsentationen af en politisk strategi og tildelingen af EUDP-midler.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Job