CleantechWatch

Bundlinjen vokser støt hos Lundberg Tech

Virksomheden Lundberg Tech, der producerer granulatorer og andre enheder til håndtering af spild fra procesmaskiner, oplever fortsat fremgang og vokser med 7 pct. på bundlinjen i sit forskudte regnskab for 2018/19.        

Foto: Lundberg Tech

Cleantech-virksomheden Lundberg Tech leverer atter fremgang på bundlinjen i sit forskudte regnskab for 2018/19. Årets resultatet lander på 9,6 mio. mod 9 mio. kr. året før – en stigning på 7 pct. Virksomhedens bundlinje har været støt stigende i en længere årrække, fremgår det af tidligere regnskaber.     

Lundberg Tech udvikler og producerer granulatorer og komplette enheder til neddeling og opsamling af spild fra procesmaskiner til blandt andet emballage, tekstiler, papir og pap. Desuden projekterer og installerer selskabet centrale systemer for vakuumhåndtering af spild ved neddeling og opsamling fra procesmaskinerne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Swappie lancerer nye tiltag i jagten på erhvervskunder

Med lanceringen af to nye programmer og en dugfrisk forbrugerundersøgelse på vej, er elektronikgenanvenderen klar til at gå målrettet efter virksomhedskunderne. Ambitionen er, at virksomhederne på linje med forbrugerne skal have 50 pct. genanvendt elektronik.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Job