CleantechWatch

Ny bioplast-fabrik i Aarhus skal mangedoble Ponds omsætning

På ryggen af fyldte ordrebøger har danske Pond valgt at opføre en stor fabrik til produktion af bioplast, der er delvist baseret på restaffald. Fabrikken ved containerhavnen i Aarhus vil kunne levere komponenter til op mod 500.000 tons færdig bioplast om året.

Ponds bio-resin ser ud som den hvide klump billedet, mens den tager sig ud som de små kugler, når selskabets resin bliver blandet med naturfibre. | Foto: PR / Pond

Med de første spadestik til sin nye fabrik ved containerhavnen i Aarhus indleder bioplast-producenten Pond et nyt kapitel i selskabets historie.

Ordrebøgerne bugner, og Pond nuværende kapacitet på 1.500 tons bioresin om året kan langtfra følge med efterspørgslen. Når den nye fabrik står færdig, er der imidlertid lagt i kakkelovnen til en årlig produktion af komponenter til 500.000 tons færdig bioplast.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Dansk CO2-lager kan køre på maksimum fra dag et

Total Energies ser ikke noget behov for at demonstrere CO2-lagring under Harald-feltet, men vil starte lagringen i fuld skala, hvis Bifrost-projektet bliver en realitet. Lige nu afhænger meget dog af to forestående begivenheder: Præsentationen af en politisk strategi og tildelingen af EUDP-midler.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Job