Affaldplus og Remondis vinder socialpris

De to affaldsselskaber Remondis og Affaldplus løb med sejren, da Næstved Kommune uddelte årets socialpriser. Prisen går til virksomheder, der gør en ekstra indsats for dem, der er på kanten af arbejdsmarkedet. 
Foto: PR / Remondis
Foto: PR / Remondis

Det var affaldsselskaberne Affald Plus og Remondis, der vandt årets to socialpriser i Næstved Kommune. Det er tredje gang kommunen uddeler priserne, der er stiftet for at hylde de virksomheder, der er gode til at håndtere og hjælpe dem, der har svært ved at få fodfæste på arbejdsmarkedet. Det skriver Sjællandske Næstved.

Hele 48 virksomheder var nomineret til årets priser, men Affald Plus og Remondis vandt ifølge formand for Beskæftigelses-og Uddannelsesudvalget Anette Brix (K) for deres helt særlige indsats. Anette Brix fremhævede, at Affald Plus udviser en stor menneskelig forståelse og ser potentialet i den enkelte borger uafhængig af psykiske eller fysiske udfordringer samt motiverer og giver ansvar i takt med at borgeren er klar. 

Remondis har siden efteråret 2018 spillet en stor rolle i forbindelse med etablering af 47 Netværk.

"47 Netværk er en ny måde at tænke beskæftigelsesindsatsen på, hvor virksomheder og jobcenter sammen tager et forpligtende socialt ansvar. Remondis tager et stort socialt ansvar og hjælper borgerne videre ud på arbejdsmarkedet. Deltagelsen og engagementet i 47 Netværk går langt ud over den forpligtigelse, en virksomhed normalt tager i udviklingen af beskæftigelsesindsatsen," sagde Anette Brix ifølge avisen.

Stor opgave venter forude for ny Remondis-direktør: Overskud er år ude i fremtiden 

AffaldPlus laver slidte tekstiler om til byggematerialer 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Der bliver smidt for lidt glas i glascontainerne, mener man i Vesthimmerlands Forsyning. | Foto: Peter Hove Olesen

Forsyning vil afskaffe glascontainere

For abonnenter