CleantechWatch

Stor opgave venter forude for ny Remondis-direktør: Overskud er år ude i fremtiden

Optimisme til trods er det et stort efterslæb fra M. Larsen Vognmandsfirma, som skal ryddes af vejen, når Karsten Linderskov fra årsskiftet officielt bliver CEO for Remondis' danske afdeling. Overskud ligger først et par år ude i fremtiden, vurderer den nye topchef.

Foto: PR / Remondis

En stor opgave venter forude for den nye Remondis-direktør Karsten Linderskov.

Overgangsfasen fra sidste års opkøb af det tidligere M. Larsen Vognmandsfirma er afsluttet, den nye ledelse og bestyrelse er endeligt på plads og målet er sorte tal på bundlinjen. Men udgangspunktet er et stort efterslæb med en stribe af dårlige resultater og senest et dundrende underskud på omkring 45 mio. kr. i 2018 under de tidlige ejere.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Klumme: Slut med kejserens nye klimaklæder

På COP26 i Glasgow har virksomheder og verdensledere forsøgt at finde løsninger på den globale klimakrise. Alle er enige om, at ambitionerne skal øges. Alligevel ser vi stadig virksomheder på stribe annoncere CO2-neutrale målsætninger, som klinger hult, skriver Thomas Schrøder, der er direktør i Schneider Electric, i denne klumme.

Verdo bliver et andelsselskab

Ændringen vil ikke betyde noget for den daglige drift, men det vil give forbrugerne øget indflydelse på Verdo og øge demokratiseringen, siger selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs