CleantechWatch

Klimarådet får to nye medlemmer

Som en del af klimaloven får Klimarådet yderligere to rådsmedlemmer, der skal spæde til med ekspertise om adfærd og bygninger.

De to nye medlemmer skal blandt andet rådgive om, hvordan man kan reducere udledning af CO2 fra bygninger. | Foto: Martin Lehmann

Da klimaloven blev vedtaget var det primært målsætningen om en 70 pct. reduktion i udledning af CO2-ækvivalenter frem mod 2030, som trak overskrifter.

En del af aftalen var dog også, at Klimarådet skulle have flere muskler til at kunne rådgive om vejen dertil, og efter loven officielt blev stemt igennem den 18. juni mønter det nu ud i to nye rådsmedlemmer i form af professor Bente Halkier og professor Per Heiselberg.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Færre unge går ingeniørvejen

Både på civilingeniør- og på diplomingeniøruddannelserne har ifølge nye ansøgningstal for de videregående uddannelser oplevet et fald i ansøgere. Det overrasker ingeniørernes formand.

Jysk forsyning skifter ud på toppost

Adm. direktør Ole Texel Jakobsen stopper til august i Samn Forsyning for at hellige sig til vinimport. Den nye mand i spidsen kommer med erfaring fra Tour de France-planlægning og mediebranchen. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs