Verdo hyrer ny leder for digital forsyning

Lone Majland skal være med til at indfri visionerne for digitaliseringen i virksomheden.
Foto: Stine Rasmussen/ERH
Foto: Stine Rasmussen/ERH

Det er en erfaren forretningsudvikler fra Aalborg, der er ny afdelingsleder for Digital Forsyning hos Verdo. Her er tale om Lone Majland, som skal hun være med til at indfri visionerne for digitaliseringen i virksomheden.

Det skriver Randers Onsdag

Den nye leder kommer til at have fokus på at få skabt effektive processer for forretningsudvikling, så Verdo bliver ved med at udvikle projekter, der støtter den grønne omstilling, kundetilfredshed og effektivitet. Forinden sin nyansættelse arbejdede hun knap seks år i Forsvaret, hvor hun har stået i spidsen for både digitalisering, forretningsudvikling og strategi i Ejendomsstyrelsen.

”Jeg er blevet ansat for at bidrage med det, jeg har fået med fra mit tidligere arbejde, og udfordringerne her minder i nogen grad om de udfordringer, jeg har løst før. Forskellen er, at her i Verdo er man tæt på handling - her kan man få en ide og handle på den i morgen. Det glæder jeg mig til at opleve,” siger hun til mediet. 

Lone er uddannet cand.mag. i kommunikation fra Aalborg Universitet, og hun har tidligere i sin karriere arbejdet som konsulent. 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også