Byråd udpeger eksternt medlem til forsyningsbestyrelse

Det nye eksterne bestyrelsesmedlem har 25 års erfaring inden for forsyningssektoren. 
Foto: Hillerød Forsyning/PR
Foto: Hillerød Forsyning/PR

Kamma Eilschou Holm er nyt eksternt bestyrelsesmedlem i Hillerød Forsyning, efter byrådet har udpeget hende på baggrund af en indstilling fra bestyrelsen. 

Det sker for at sikre, at alle kompetencer indenfor ”teknisk indsigt i den grønne omstilling og erfaring med risikostyring, økonomi og bestyrelsesarbejde” er til stede i bestyrelsen, skriver selskabet i en pressemeddelelse. 

Det nye medlem har gennem de seneste 25 år opbygget en solid indsigt i forsyningssektoren – ikke mindst energisektoren.

”Med sine knap 25 år erfaring i forsyningssektoren har Kamma Eilschou Holm alle de kompetencer, vi har brug for. Derfor ser vi frem til at byde hende velkommen som eksternt medlem af bestyrelserne, og til at kunne trække på hendes store viden om branchen, ” siger bestyrelsesformand i Hillerød Forsyning, Tue Tortzen, i meddelelsen. 

Til daglig driver Kamma Eilschou Holm sin egen virksomhed, KH Relation, der specialiserer sig i rådgivning af kommuner, forsyningsselskaber og myndigheder. Desuden har hun tidligere bestredet en stilling som direktør for fjernvarmeselskabet CTR (Centralkommunernes Transmissionsselskab), hun har været vicedirektør i både Dansk Fjernvarme og Dansk Affaldsforening samt kontorchef i Konkurrence og Forbrugerstyrelsen med ansvar for Energicenter Varme.

Bestyrelserne i Hillerød Forsyning består herefter af otte generalforsamlingsvalgte medlemmer, to forbrugervalgte medlemmer i selskaberne Hillerød Forsyning Vand og Spildevand samt fire medarbejdervalgte medlemmer i selskaberne Hillerød Forsyning Holding og Service, fremgår det af meddelelsen. 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Anne Højer Simonsen, klimapolitisk chef, DI | Foto: Foto: Søren Nielsen

Tilfredshed med CCS-udspil

For abonnenter

Læs også