Udvalg vender tomlen ned til lønstigninger til forsyningsbestyrelse

Borgmester og udvalgsformand anerkender dog Odsherred Forsynings ønske om at regulere på aflønningen af bestyrelsesmedlemmerne, som ikke er sket siden 2009. 
Odsherreds renseanlægg i Fårevejle. | Foto: Odsherred Forsyning/PR
Odsherreds renseanlægg i Fårevejle. | Foto: Odsherred Forsyning/PR

Bestyrelsen i Odsherred Forsynings ønsker honorarstigninger for sit arbejde, men det forslag er blevet afvist af kommunens økonomiudvalg, hvor man mener, at forslaget mangler sammenligningsgrundlag med andre forsyningsselskaber.

Det skriver Sjællandske Nyheder

Honorarstigningen inkluderede en 40 pct. stigning for formanden og stigninger mellem 31,4 og 32,7 pct. for de øvrige bestyrelsesmedlemmer. 

Formanden for Økonomiudvalget og borgmester Karina Vincentz fra lokallisten Nyt Odsherred anerkender dog bestyrelsens behov for at få mere i lønposen, da lønnen ikke er blevet reguleret siden 2009, hvor Odsherred Forsyning nærmest udelukkende håndterede spildevand.

”I dag er det jo kun en meget lille del af Odsherred Forsyning, for det har jo udviklet sig og vokset meget. Så det er helt rimeligt at se på en justering af honorarerne, men jeg synes nok de har strammet skuen lidt for meget i dette tilfælde,” siger Karina Vincentz til mediet. 

Det er nu op til Odsherred Forsyning, om man vil lave nye beregninger til en regulering af honorarerne og fremsende det igen til Økonomiudvalget.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også