Aquaporin indgår samarbejde med internationalt vandselskab

Aquaporin-direktør forventer at se efterspørgslen på særligt et af virksomhedens produkter stige efter at have indgået en aftale med Aqualia. 
Matt Boczkowski er adm. direktør for Aquaporin, som betjener næsten 43,5 mio. mennesker i 17 forskellige lande med rent vand. | Foto: Aquaporin/pr
Matt Boczkowski er adm. direktør for Aquaporin, som betjener næsten 43,5 mio. mennesker i 17 forskellige lande med rent vand. | Foto: Aquaporin/pr
AF MARKETWIRE

Den danske vandteknologivirksomhed Aquaporin har indgået et samarbejde med Aqualia, den fjerdestørste vandforsyningsselskab i Europa, som vil promovere og bruge Aquaporins biomimetiske membranelementer på kommunale vandbehandlingsanlæg for at forbedre deres effektivitet og økonomi.

Det skriver Aquaporin i en meddelelse onsdag morgen.

Aqualia betjener næsten 43,5 mio. mennesker i 17 forskellige lande med rent vand.

Vandforsyningsselskabet henvendte sig til det danske selskab for at få adgang til Aquaporins biomimetiske membranelementer for at øge effektiviteten af selskabets drift.

Med Aquaporin-membraner får Aqualia beføjelse til at behandle kommunalt vand i bred skala med enten højere vandflux eller lavere energitilførsel, øget afvisning af forurenende stoffer, forbedret permeatvandskvalitet og øget omkostningseffektivitet.

”Vi venter at se efterspørgslen efter biomimetiske membraner stige, i takt med at kommuner bliver mere og mere bevidste om teknologien og dens fordele med hensyn til effektivitet og bæredygtighed. Vores samarbejde med Aqualia forbereder os på det,” siger Aquaporins adm. direktør Matt Boczkowski.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også