Fynsk vandværk bortviste formand

I november blev daværende formand for Nordfyns Vandværk bortvist for misbrug af værkets penge. Nu bliver sagen punkt på generalforsamlingen.
Foto: Astrid Dalum
Foto: Astrid Dalum

Nordfyns Vandværk har et usædvanligt punkt på dagsordenen til den kommende generalforsamling til marts, nemlig omfanget af tidligere formand Steen Madsens misbrug af vandværkets penge. Det skriver Fyens Stiftstidende

Da bestyrelsen i november opdagede misbruget, valgte de at bortvise den Steen Madsen på grund af uregelmæssigheder med vandværkets penge, hvilket vil sige forbrugernes. Ny på formandsposten blev i stedet Søren Vindfeld Nielsen, der ikke på nuværende tidspunkt vil oplyse, hvor store beløb der er tale om, eller om man vil politianmelde den tidligere formand.

Sagen har fået rygterne til at løbe i vandværkets forsyningsområde, siger han til mediet. 

”Vi hører også nogle af de historier, fordi folk kontakter os og spørger ind til det. I hvert fald i nogle af de sager kan jeg sige, at der ikke er noget at komme efter. Men der er trods alt hold i så meget, at vi så os nødsaget til at bortvise den tidligere formand. Vores forbrugere har selvfølgelig et berettiget krav på at kende detaljerne, som ligger bag beslutningen, men dem vil jeg gerne vente og tage med generalforsamlingen den 14. marts,” siger Søren Vindfeld Nielsen til Fyens Stiftstidende.

Avisen har talt med tidligere formand Steen Madsen om sagen, men han ønsker ikke at udtale sig før generalforsamlingen.

Nordfyns Vandværk har tidligere været i vælten, i forbindelse med at værket leverede vand fra et forurenet område.

Det førte i oktober 2020 til en flere år lang proces med at få godkendt en handlingsplan. Problemerne blev også til DR-dokumentarserien ”Byen med det giftige vand”, der blev sendt for godt et år siden.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også