Container-virksomhed satser på fragt af vandrensningsanlæg

Virksomheder inden for vandrensning- og behandling har fundet ud af at spare på arbejdsgangene til især udenlandske kunder ved at bygge anlæg direkte ind i containere. Det har åbnet et nyt marked for Boxit, skriver medie.
Vandrensningsanlæg kan nu bygges direkte ind i containere. Dermed spares der både tid og penge på at samle og skille containere flere gange. | Foto: Bazuki Muhammad/reuters/ritzau Scanpix
Vandrensningsanlæg kan nu bygges direkte ind i containere. Dermed spares der både tid og penge på at samle og skille containere flere gange. | Foto: Bazuki Muhammad/reuters/ritzau Scanpix

Efterspørgsel fra vandrensningsindustrien efter færdigpakkede containere, der kan opbevare anlæg, som sættes op hos kunder og kan tages i brug umiddelbart efter, at de er fremme, har givet container-virksomheden Boxit nye opgaver. Det skriver Energy Supply.

Når virksomhederne på vandrensnings- og behandlingsområdet tidligere skulle levere anlæg til især udenlandske kunder, var det som oftest forbundet med en omstændelig proces, der omfattede først at bygge anlægget, derefter at skille det ad inden transport for endelig at genopbygge anlæggene, når de var fremme hos kunden. 

Men ved at bruge specialdesignede containere og bygge anlæggene direkte ind i dem, springer man en besværlig proces over, fortæller Magnus Thomsen, der er afdelingsleder i Boxit, til mediet.

De specialdesignede containere er fra begyndelsen fyldt med teknisk udstyr til vandbehandling, og alt kan monteres i containeren i Danmark, før den fragtes til udlandet. 

”Når vi laver denne type løsninger, er det i et tæt samarbejde med virksomhedens egne ingeniører, så vi sørger for at opfylde alle de behov, der måtte være i den enkelte sag,” siger Magnus Thomsen til Energy Supply.

Den Aalborg-baserede virksomhed er for tiden ved at bygge et anlæg uden for Hasselager lidt uden for Aarhus til de specialdesignede containere. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også