CleantechWatch

Investor: Markedstrends på vand og affald går den rigtige vej

Den Sociale Kapitalfond Invest, der senest har kastet penge i vandbehandlingsvirksomheden Watercare, forsøger at dokumentere ESG-aftrykket i sine investeringer.

Danpal, der genanvender træpaller, er en af virksomheder i Den Sociale Kapitalfonds portefølje. | Foto: Den Sociale Kapitalfond / PR

Hvor de fleste kapitalfonde opererer med én bundlinje i deres virksomheder, har Den Sociale Kapitalfond Invests virksomheder altid to: Den traditionelle, der afspejler omsætning og resultat i kroner og ører, og så en ekstra bundlinje der viser virksomhedens sociale impact.

Og årsagen til, at CleantechWatch denne dag sidder i et mødelokale hos Den Sociale Kapitalfond Invest og taler med stifter og ledende partner Lars Jannick Johansen og investeringsdirektør Ziad Sbeinati, er fondens interesse for små og mellemstore virksomheder, SMV’er, inden for vandbehandling og affaldsgenanvendelse.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Energikrise kan gøre grønne virksomheder til bedre investeringscases

Vækstfonden bebuder stor fokus på grønne investeringer og forventer syndikater på tværs af venture, corporate-venture, institutionelle investorer, familiekontorer og de forskningsbaserede investorer. HC Andersen Capital forventer især interesse for færdigudviklede teknologier.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs