CleantechWatch

Vandværk kritiserer "misvisende" promovering af omdiskuteret DR-serie

Bestyrelsen i Nordfyns Vandværk langer i en meddelelse ud efter DR's egen promovering af dokumentarserien "Byen med det giftige vand". Serien afdækker en disput mellem vandværket og en lokal borgergruppe, der slås for bedre vand i hanerne.

Foto: Mikkel Hørlyck

Det ombruste Nordfyns Vandværk går nu i rette med Danmark Radios egen trailer og programomtale af den aktuelle dokumentarserie "Byen med det giftige vand", der omhandler en strid mellem vandværksbestyrelsen og en borgergruppe om løsninger på områdets grundvandsproblemer.

I en meddelelse på Nordfyns Vandværks hjemmeside kalder bestyrelsen DR's promovering for "misvisende", da den ifølge dem fokuserer på problemstillinger om forurenet grundvand snarere end "Nordfyns Vandværks kamp for at skaffe rent vand til forbrugerne", som ifølge bestyrelsen er beskrevet i medvirkeaftalen som seriens tema.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Danva udbygger krav til forbud mod PFAS-stoffer

Der er grund til bekymring for dansk miljø og vandkrebsløb som følge af ny opgørelse over PFOS-forurening i Danmark, ifølge Danva-direktør Carl-Emil Larsen, som nu foreslår flere tiltag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Job