Alfa Laval vil anvende lokalt vand til ølbrygning med ny teknologi

Alfa Laval satser på at bane vejen for fremtidens bryggerisektor, der ifølge den svenske industrikoncern kommer til at brygge øl på koncentrater og vand fra de lokale vandværker. Løsningen skal sikre drivhusgasreduktioner og besparelser i malliardklassen.
John Kyle Dorton, der er chef for bryggerisystemer hos Alfa Laval, satser på en fremtid med øl lavet af koncentrater og lokal vand. | Foto: Alfa Laval/PR
John Kyle Dorton, der er chef for bryggerisystemer hos Alfa Laval, satser på en fremtid med øl lavet af koncentrater og lokal vand. | Foto: Alfa Laval/PR
AF LEONORA BECK

Hvorfor spilder bryggerier penge på at transportere øl på tværs af kæmpearealer og landegrænser, hvis man kan undgå det?

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Skal indeholde mindst 6 tegn
Skal indeholde mindst 2 tegn
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også