CleantechWatch

Alumichem klar til salg af renseteknologi til resistente bakterier efter årelang udvikling

Et toårigt projekt ledet af DTU Miljø har udviklet en miljøvenlig teknologi til rensning af antibiotikaresistente bakterier fra hospitalers spildevand, og virksomheden Alumichem melder sig nu klar til at sælge sit pilotanlæg både herhjemme og i udlandet.

Videnskablig assistent Diego Francisco Sanchez Urbina, DTU Miljø, ved pilotforsøget med spildevand fra Hillerød Hospital, et af de deltagende forsyningsselskaber. | Foto: DTU Miljø

Teknologivirksomheden Alumichem er nu klar til at sælge et anlæg til rensning af antibiotikaresistente bakterier fra hospitalers spildevand, efter virksomheden i samarbejde med DTU, Teknologisk Institut og tre forsyningsselskaber over en toårig periode har udviklet på en mere miljøvenlig teknologi til formålet.

Rent praktisk er det Alumichem, der har stået for at opbygge pilotanlægget, der har gjort brug af teknologien, og man håber altså nu, at det kan vinde frem på markedet både herhjemme og i udlandet, lyder det.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Henrik Stiesdal stopper som topchef

Stifteren af Stiesdal-koncernen, der blandt andet står bag pyrolyseteknologien Skyclean, rykker et skridt ned i direktionen for at hellige sig til teknologiudvikling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs