CleantechWatch

Cowi skal hjælpe bekymrede vandværker med at finde nye kildepladser

Seks vandværker i Roskilde Kommune er bekymrede for manglende indsatsplaner for grundvandsbeskyttelsen og har derfor selv hyret Cowi ind til at finde nye kildepladser, som der ifølge vandværkerne unægteligt bliver behov for i fremtiden.

Foto: Mathias Bach Laursen/Danmarks Miljøportal

Seks vandværker i Roskilde Kommune er stærkt bekymrede for den fremtidige drikkevandsforsyning og grundvandsbeskyttelse i området og er bange for, at kommunens planer for de særligt sårbare områder ikke bliver restriktive nok.

"Vi er faktisk bange for, at den (planen, red.) bliver papir, som ikke redder drikkevandet," siger Erik Krøll, der er formand for Værebo Vandværk, som er et af de seks bekymrede vandværker, til Dagbladet Roskilde.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Klumme: Slut med kejserens nye klimaklæder

På COP26 i Glasgow har virksomheder og verdensledere forsøgt at finde løsninger på den globale klimakrise. Alle er enige om, at ambitionerne skal øges. Alligevel ser vi stadig virksomheder på stribe annoncere CO2-neutrale målsætninger, som klinger hult, skriver Thomas Schrøder, der er direktør i Schneider Electric, i denne klumme.

Verdo bliver et andelsselskab

Ændringen vil ikke betyde noget for den daglige drift, men det vil give forbrugerne øget indflydelse på Verdo og øge demokratiseringen, siger selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs