CleantechWatch

Aarhus Vand: Demokratisk sejr åbner døre for vandsektorens eksport til USA

Der kan komme yderligere bud efter den danske vandsektors bæredygtige og ressourceeffektive løsninger med Joe Biden som USA's næste præsident, lyder det fra Lars Schrøder i Aarhus Vand.

Foto: Aarhus Vand/PR

Det amerikanske marked er vigtigt for den danske vandsektor, og med Joe Biden som landets næste præsident åbnes dørene for, at sektoren kan eksportere endnu mere til USA, lyder det fra direktør i Aarhus Vand, Lars Schrøder, i Jyllands-Postens Aarhus-sektion JP Aarhus.

Det er særligt den meget lave vandspildsprocent og den danske sektors bæredygtige og ressourceeffektive løsninger og infrastruktur, der lokker i USA, hvor man langt fra er nået lige så langt.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Klumme: Slut med kejserens nye klimaklæder

På COP26 i Glasgow har virksomheder og verdensledere forsøgt at finde løsninger på den globale klimakrise. Alle er enige om, at ambitionerne skal øges. Alligevel ser vi stadig virksomheder på stribe annoncere CO2-neutrale målsætninger, som klinger hult, skriver Thomas Schrøder, der er direktør i Schneider Electric, i denne klumme.

Verdo bliver et andelsselskab

Ændringen vil ikke betyde noget for den daglige drift, men det vil give forbrugerne øget indflydelse på Verdo og øge demokratiseringen, siger selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs