CleantechWatch

70 pct. vil lægge sprøjtegift på hylden efter Aarhus Vands drikkevandskampagne

Aarhus Vand har i samarbejde med en række private vandværker siden foråret 2020 opfordret borgere til at stoppe brugen af sprøjtemidler i en drikkevandskampagne, der ifølge en undersøgelse fra vandselskabet selv har virket efter hensigten.

Foto: Aarhus Vand/PR

Aarhus Vands drikkevandskampagne, der i samarbejde med kommunens private vandværker siden foråret 2020 har opfordret borgere til at stoppe brugen af sprøjtegiften i haven i et forsøg på at beskytte grundvandet, har tilsyneladende virket efter hensigten.

Det viser en statusopgørelse, som Aarhus Vand har foretaget i kølvandet på kampagnen, der ifølge vandselskabet er blevet set af u akt 132.000 personer på de sociale medier og på genbrugsstationer rundt omkring i byen – det svarer til mere end hver tredje aarhusianer.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Ny evaluering: Grønne projekter står og falder med GUDP-støtte

Over en tiårig periode er midlerne fra GUDP-puljen gået til at støtte projekter, der skal sikre den grønne omstilling af fødevareindustrien i Danmark, og som ellers ville være svære at finansiere. Det skyldes ifølge ny evaluering blandt andet projekternes risikobetonede natur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Job