CleantechWatch

Sønderborg Forsyning vil have nyt vandværk klar i 2023

I Sønderborg Forsyning brygger man på planer om at etablere et nyt vandværk og på sigt også et moderne og centralt rensningsanlæg, fortæller adm. direktør, der forudser store investeringer i de kommende år.

Foto: Sønderborg Forsyning/PR

Der er to større investeringer i kikkerten hos Sønderborg Forsyning, som i de kommende år satser på at bygge et nyt vandværk på Nordals og et centraliseret spildevandsanlæg til store dele af forsyningen.

"Vandværket på Nordals bliver et helt nyt værk, som skal erstatte nogle af vores gamle værker," siger adm. direktør Hans Erik Kristoffersen og fortæller, at vandværket skal overtage forsyningsområderne Nordborg og Havnbjerg, som vandværker fra 60'erne i dag leverer drikkevand til.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Klumme: Slut med kejserens nye klimaklæder

På COP26 i Glasgow har virksomheder og verdensledere forsøgt at finde løsninger på den globale klimakrise. Alle er enige om, at ambitionerne skal øges. Alligevel ser vi stadig virksomheder på stribe annoncere CO2-neutrale målsætninger, som klinger hult, skriver Thomas Schrøder, der er direktør i Schneider Electric, i denne klumme.

Verdo bliver et andelsselskab

Ændringen vil ikke betyde noget for den daglige drift, men det vil give forbrugerne øget indflydelse på Verdo og øge demokratiseringen, siger selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs