CleantechWatch

Mariagerfjord Vand finder rådgiver og entreprenør til millionudvidelse af anlæg

Mariagerfjord Vands renseanlæg skal have mere end fordoblet sin kapacitet, og nu sætter vandselskabet navn på den rådgivende ingeniør og entreprenøren, der skal stå for det 50 mio. kr. dyre projekt.

Envidan og Jakobsen og Blindkilde skal stå for det 50 mio. kr. dyre projekt på Mariagerfjord Renseanlæg. Billedet er et arkivfoto. | Foto: Middelfart Spildevand/PR

Mariagerfjord Vand har hyret den rådgivende ingeniørvirksomhed Envidan og entreprenørfirmaet Jakobsen og Blindkilde, som er en del af NCC, til renoveringen og udvidelsen af vandselskabets renseanlæg.

Projektet bliver 50 mio. kr. dyrt og omfatter en udvidelse af Mariagerfjord Renseanlægs kapacitet fra 75.000 PE til 225.000 PE, svarende til spildevand fra omkring 225.000 borgere.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Debat: Nej, ARI – det er ikke alene op til kommunerne at sikre ensartet sortering

Affalds- og Ressourceindustrien (ARI) mener, at en række kommuner underminerer national succes på affaldsområdet. Men ARI bør også se på sin egen rolle i at sikre ensartede anbefalinger til kommunerne fra den private affaldssektor, skriver Marianne Bigum, medlem af IDA's ekspertgruppe for cirkulær økonomi i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs