CleantechWatch

Hofor og Arkil afslutter syv år langt kloakprojekt

Arbejdet med en 3,4 km lang kloaktunnel gennem Hvidovre er slut efter syv år. Tunnelen skal mindske risikoen for oversvømmelser og forbedre vandkvaliteten i den nærliggende Damhusåen, oplyser forsyningsselskabet Hofor.

Foto: Hofor/PR

Gennem syv år har forsyningsselskabet Hofor og entreprenørvirksomheden Arkil arbejdet på en 3,4 kilometer lang kloaktunnel gennem Hvidovre. Det arbejde er nu afsluttet, skriver Hofor i en meddelelse. 

"Den sidste etape af projektet er gået efter planen, og det er blandt andet lykkedes, fordi borgerne og kommunen har været helt utroligt gode til at samarbejde om at finde løsninger, når vi skulle arbejde meget tæt på boliger og omdirigere trafikken," siger projektleder hos Hofor, Marius Andersen Bruce, som har stået for arbejdet sammen med Arkil.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Dansk CO2-lager kan køre på maksimum fra dag et

Total Energies ser ikke noget behov for at demonstrere CO2-lagring under Harald-feltet, men vil starte lagringen i fuld skala, hvis Bifrost-projektet bliver en realitet. Lige nu afhænger meget dog af to forestående begivenheder: Præsentationen af en politisk strategi og tildelingen af EUDP-midler.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Job