Ny avanceret renseteknologi vil reducere vandforbruget i fødevarebranchen

Den nye teknologi kan som minimum halvere forbruget af vand i blandt andet fiskemelsproduktion, men kan også nemt implementeres i andre fødevarevirksomheder, vurderer udviklere, som ser stort markedspotentiale.
Foto: Teknologisk Institut/PR
Foto: Teknologisk Institut/PR
Af Emma Gelbjerg-Hansen

Teknologisk Institut vil i samarbejde med en jysk fiskemelsfabrik udvikle og teste ny teknologi, der kan reducere vandforbruget i fødevaresektoren.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også