CleantechWatch

Ny avanceret renseteknologi vil reducere vandforbruget i fødevarebranchen

Den nye teknologi kan som minimum halvere forbruget af vand i blandt andet fiskemelsproduktion, men kan også nemt implementeres i andre fødevarevirksomheder, vurderer udviklere, som ser stort markedspotentiale.

Foto: Teknologisk Institut/PR

Teknologisk Institut vil i samarbejde med en jysk fiskemelsfabrik udvikle og teste ny teknologi, der kan reducere vandforbruget i fødevaresektoren.

Det skriver Teknologisk Institut i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs