CleantechWatch

Det Nationale Netværk for Klimatilpasning etablerer sig som forening

De fire netværk Vand i Byer, Call Copenhagen, Inundo og Klikovand går nu sammen og stifter foreningen Det Nationale Netværk for Klimatilpasning (DNNK). Netværket er et samarbejde mellem blandt andet kommuner, forsyninger, regioner, vidensinstitutioner og virksomheder. 

De fire netværk Vand i Byer, Call Copenhagen, Inundo og Klikovand går nu sammen i en forening. | Foto: Tim Kildeborg Jensen

Den 5. februar bliver fire netværk inden for klimatilpasning til ét, når foreningen Det Nationale Netværk for Klimatilpasning (DNNK) holder stiftende generalforsamling. Foreningen er et samarbejde mellem blandt andet kommuner, forsyninger, regioner, vidensinstitutioner og virksomheder.

En arbejdsgruppe bestående af aktører fra de fire netværk samt Novafos, Fors, Hofor, Gate21 og Gladsaxe Kommune har forud for generalforsamlingen udarbejdet forslag til vedtægter, hvor der står, at "foreningen har til formål at fremme en helhedsorienteret klimatilpasning af Danmark, der er økonomisk, social og miljømæssig bæredygtig og som understøtter de 17 verdensmål."

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs