CleantechWatch

Det Nationale Netværk for Klimatilpasning etablerer sig som forening

De fire netværk Vand i Byer, Call Copenhagen, Inundo og Klikovand går nu sammen og stifter foreningen Det Nationale Netværk for Klimatilpasning (DNNK). Netværket er et samarbejde mellem blandt andet kommuner, forsyninger, regioner, vidensinstitutioner og virksomheder. 

De fire netværk Vand i Byer, Call Copenhagen, Inundo og Klikovand går nu sammen i en forening. | Foto: Tim Kildeborg Jensen

Den 5. februar bliver fire netværk inden for klimatilpasning til ét, når foreningen Det Nationale Netværk for Klimatilpasning (DNNK) holder stiftende generalforsamling. Foreningen er et samarbejde mellem blandt andet kommuner, forsyninger, regioner, vidensinstitutioner og virksomheder.

En arbejdsgruppe bestående af aktører fra de fire netværk samt Novafos, Fors, Hofor, Gate21 og Gladsaxe Kommune har forud for generalforsamlingen udarbejdet forslag til vedtægter, hvor der står, at "foreningen har til formål at fremme en helhedsorienteret klimatilpasning af Danmark, der er økonomisk, social og miljømæssig bæredygtig og som understøtter de 17 verdensmål."

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Dansk CO2-lager kan køre på maksimum fra dag et

Total Energies ser ikke noget behov for at demonstrere CO2-lagring under Harald-feltet, men vil starte lagringen i fuld skala, hvis Bifrost-projektet bliver en realitet. Lige nu afhænger meget dog af to forestående begivenheder: Præsentationen af en politisk strategi og tildelingen af EUDP-midler.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Job