Danmark får sin første nationale madspildsstrategi

Strategien kommer på bagkant af en stigning i mad, der ender som affald i Danmark. Madspildsorganisation hilser strategien velkommen, men savner større ambitioner. 
"Vi skal genfinde respekten for maden," siger fødevareminister Jacob Jensen (V) i forbindelse med regeringens strategi for at reducere madspild. | Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix
"Vi skal genfinde respekten for maden," siger fødevareminister Jacob Jensen (V) i forbindelse med regeringens strategi for at reducere madspild. | Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Danmark har onsdag fået sin første nationale madspildsstrategi.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Anne Højer Simonsen, klimapolitisk chef, DI | Photo: Foto: Søren Nielsen

    Tilfredshed med CCS-udspil

    For abonnenter

    Læs også