CleantechWatch

Nyt samarbejde skal sikre en mere bæredygtig mode- og tekstilbranche

Selskaber som Bestseller, DK-Company og Jysk vil i et nyt samarbejde øge deres brug af genanvendte materialer frem mod 2030. ”Alle er godt klar over, at der er et paradigmeskifte i gang,” siger klyngedirektør.

"Vi skal væk fra den brug-og-smid-væk kultur, som modeindustrien i dag er præget af," siger miljøminister Lea Wermelin (S), der mandag har præsenteret et nyt samarbejde, som skal sikre en mere klimavenlig dansk mode- og tekstilbranche. | Foto: Casper Dalhoff/IND

Den danske mode- og tekstilbranche, der i denne uge vil fremvise nye kollektioner på den københavnske modeuge, skal fremover være mere bæredygtige, og derfor er en række virksomheder, organisationer og myndigheder gået sammen om et nyt samarbejde med et mål om at sænke branchens klimaaftryk.

Miljøminister Lea Wermelin (S) har mandag præsenteret det nye samarbejde, der til en start fokuserer på tre målsætninger.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Ny aftale sikrer både lavere elafgift og afdragsordning

Et bredt politisk flertal er blevet enige om en aftale, der skal hjælpe danskerne igennem en vinter præget af høje energipriser. Aftalen rummer blandt andet en sænkelse af elafgiften, afdragsordning og flere penge til udrulning af fjernvarme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs