CleantechWatch

Region inviterer nu kritiske forskere til at gennemgå omdiskuteret Grindsted-rapport

Region Syddanmark har torsdag sendt invitationer til flere forskere, der skal gennemgå sundhedsrapport over Grindsted-forurening. Det skal afklare, hvorvidt der er behov for yderligere undersøgelser, lyder det.

Affald fra medicinalindustrien i Grindsted køres væk. | Foto: Jens Glargaard/POLARCHIVE

Var det den rigtige beslutning, da Region Syddanmark sidste år valgte at droppe yderligere undersøgelser, om hvorvidt sygdom blandt borgerne i Grindsted kan kobles til generationsforureningen fra Grindstedværket?

Det spørgsmål skal en "en stor gruppe" forskere nu være med til at besvare på baggrund af en gennemgang af den såkaldte Grindsted-rapport fra sidste år samt nye tilfælde af nervesygdommen ALS i byen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Klumme: Slut med kejserens nye klimaklæder

På COP26 i Glasgow har virksomheder og verdensledere forsøgt at finde løsninger på den globale klimakrise. Alle er enige om, at ambitionerne skal øges. Alligevel ser vi stadig virksomheder på stribe annoncere CO2-neutrale målsætninger, som klinger hult, skriver Thomas Schrøder, der er direktør i Schneider Electric, i denne klumme.

Verdo bliver et andelsselskab

Ændringen vil ikke betyde noget for den daglige drift, men det vil give forbrugerne øget indflydelse på Verdo og øge demokratiseringen, siger selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs