CleantechWatch

Debat: Ja til mere bæredygtighed og mindre bureaukrati

Der skal sættes ind for en sammenhængende, effektiv og relevant bæredygtighedslovgivning, som ikke ender ud i et bureaukratisk vildnis. Sådan lyder i dette fælles debatindlæg fra Finans Danmark, Dansk Industri og Dansk Erhverv.

Foto: Yves Herman/REUTERS / X00380

Fælles krav og regler for virksomhedernes oplysninger om bæredygtighed og virksomhedsansvar på tværs af alle EU-lande vil skabe mere gennemsigtighed for forbrugerne og investorerne. Det vil også skabe mere lige konkurrencevilkår på en bane, hvor danske virksomheder har klare styrkepositioner.

Det afgørende er, at vi i fællesskab med de danske myndigheder arbejder for at komme i mål med den bæredygtige omstilling samtidigt med, at vi sikrer, at mere bæredygtighed ikke medfører et uoverkommeligt bureaukrati.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Aquaporin: Vi er ikke gået for tidligt på børsen

Direktøren for Aquaporin afviser over for CleantechWatch, at virksomheden har valgt at lade sig børsnoteret for tidligt til trods for faldende aktiekurs, hjælp fra Danske Bank og et nu fuldt udnyttet stabiliseringsmandat.

Neles opkøber vandpumpeforretning

Den finske maskinproducent Neles har opkøbt vandpumpeforretningen i det finske selskab Flowrox. Pumpeforretningen omsatte for 30 mio. euro i 2020 og forventes at holde niveauet det kommende regnskabsår.  

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs