CleantechWatch

Demokraterne får reelt flertal i Kongressen

Efter invasionen af Kongressen appellerer USA's største industrielle erhvervsorganisation, der bl.a. har alle energisektorens organisationer som medlem, vicepræsidenten til "seriøst" at overveje manøvre, der kan afsætte Donald Trump før tid.

Foto: SHANNON STAPLETON/Reuters / X90052

Joe Biden får reelt flertal i begge Kongressens kamre, efter begge demokratiske kandidater vandt deres valg til senatet i anden valgrunde i delstaten Georgia.

Med dobbeltsejren har republikanerne 50 pladser i senatet mens demokraterne har 48 egne pladser plus to uafhængige, der i udgangspunktet stemmer med partiet. I tilfælde af stemmelighed har den kommende vicepræsident Kamala Harris den afgørende stemme. Hvilket giver et de facto om end snævert flertal til den kommende præsidents parti, der i forvejen har flertallet i det andet kammer, repræsentanternes hus.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

DSV lancerer grønnere fragtløsninger

Speditionskoncernen investrerer et millionbeløb i en række grønne leveringsløsninger, der skal give kunderne mulighed for at tilkøbe klimavenligere fragt.

Re-Match opnår fuldtegning i aktieudbud på få timer

"Vi er yderst tilfredse med den positive udvikling her til morgen, der gør, at vi allerede er nået hertil," siger Laurits Bach Sørensen, bestyrelsesformand i Re-Match, som dermed er et skridt tættere på den børsnotering, virksomheden har genoptaget arbejdet imod.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Job