CleantechWatch

Grøn arkitektur er den største knast for at nå i mål med landbrugsreform i EU

ANALYSE: Der er et stort udestående problem, når EU’s landbrugsministre tirsdag skal forsøge at finde fælles fodslag i deres holdning til landbrugsreformen, og det kan risikere at spænde ben for et endeligt kompromis, selvom alle gerne ser det i hus snart.

Der er lagt op til hårde forhandlinger, når fødevareminister Mogens Jensen (S) i denne uge mødes med de andre europæiske fødevareministre. Her ses han ved en tidligere lejlighed med sin spanske og tyske kollegaer. | Foto: Stephanie Lecocq/AP/Ritzau Scanpix

BRUXELLES

Når EU's landbrugsministre tirsdag i denne uge i Luxembourg skal forsøge at nå til enighed om en holdning til en reform af EU’s fælles landbrugspolitik, er den helt store knast de såkaldte echoschemes.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Dansk CO2-lager kan køre på maksimum fra dag et

Total Energies ser ikke noget behov for at demonstrere CO2-lagring under Harald-feltet, men vil starte lagringen i fuld skala, hvis Bifrost-projektet bliver en realitet. Lige nu afhænger meget dog af to forestående begivenheder: Præsentationen af en politisk strategi og tildelingen af EUDP-midler.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Job