CleantechWatch

Ejendomsbranchen forudser fald i grønne renoveringer som følge af ny pensionsaftale

Lagerbeskatningen på ejendomme i ny pensionsaftale vil foruden at koste arbejdspladser tage penge fra klimarenoveringer og føre til færre nye boliginvesteringer, advarer ejendomsbranchens talerør.

Foto: PR / Ejendomdanmark

Med den nye pensionsaftale, regeringen, SF, Enhedslisten og Dansk Folkeparti har vedtaget lørdag morgen, er der som ventet landet en stor ekstraregning i ejendomsbranchens skød i form af en ny lagerskat på ejendomme.

Lagerbeskatningen, der skal sikre 850 mio. kr. til finansiering af bedre pension, vil imidlertid både koste arbejdspladser i samfundet, føre til færre nye boliginvesteringer og tage kapital fra klimarenoveringer, advarer ejendomsbranchens interesseorganisationen, Ejendomdanmark.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Debat: Nej, ARI – det er ikke alene op til kommunerne at sikre ensartet sortering

Affalds- og Ressourceindustrien (ARI) mener, at en række kommuner underminerer national succes på affaldsområdet. Men ARI bør også se på sin egen rolle i at sikre ensartede anbefalinger til kommunerne fra den private affaldssektor, skriver Marianne Bigum, medlem af IDA's ekspertgruppe for cirkulær økonomi i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs