CleantechWatch

En halv milliard er flyttet over i PFA's klimaprodukt

Hver fjerde PFA-kunde, som den sidste halvanden måned har taget pensionsselskabets investeringsguide, har flyttet opsparingen over i det bæredygtige påsparingsprodukt Klima Plus.

Carsten Holdum, pensionsøkonom i PFA | Foto: PR/PFA

PFA har den sidste halvanden måned haft det bæredygtige opsparingsprodukt Klima Plus på hylderne. I alt er der flyttet knap 500 mio. kr. over i det nye produkt, hvilket pensionsselskabet er godt tilfredse med. Det skriver Jyllands-Posten.

"Vi stiller spørgsmål om kundernes holdning til klima i vores investeringsguide, og alt afhængig af deres svar anbefaler vi, at en del af pensionen sættes i Klima Plus. Hidtil har lige knap hver fjerde kunde, der har taget investeringsguiden i perioden, valgt at flytte en del af deres opsparing over i Klima Plus," siger pensionsøkonom Carsten Holdum, PFA Pension, til Jyllands-Posten.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Debat: Nej, ARI – det er ikke alene op til kommunerne at sikre ensartet sortering

Affalds- og Ressourceindustrien (ARI) mener, at en række kommuner underminerer national succes på affaldsområdet. Men ARI bør også se på sin egen rolle i at sikre ensartede anbefalinger til kommunerne fra den private affaldssektor, skriver Marianne Bigum, medlem af IDA's ekspertgruppe for cirkulær økonomi i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs