CleantechWatch

Støttepartier kritiserer Lea Wermelin for manglende handling på miljøområdet

Der er sket alt for lidt på miljøområdet, og miljøminister Lea Wermelin (S) har ikke fået et stærkt nok mandat til at kunne træffe de nødvendige beslutninger, lyder kritikken fra regeringens støttepartier.

Foto: Stine Tidsvilde

Der er sket alt for lidt på miljøområdet, lyder kritikken fra regeringens støttepartier, som i Berlingske beskylder miljøminister Lea Wermelin (S) for at have gode intentioner, men manglende gennemslagskraft.

"Der er sket alt for lidt med beskyttelse af vores drikkevand, med luftforurening og med hele naturkrisen, som vi gang på gang har bekræftet hinanden i skal håndteres hurtigt," siger Mai Villadsen, miljøordfører for Enhedslisten, til Berlingske.

Samme toner lyder fra både Radikale Venstre og SF, der blandt andet peger på, at det lader til, at miljøministeren ikke har fået tildelt et stærkt nok mandat fra regeringens øvre lag.

Det betyder, at miljøministeren – trods et ønske om mere grøn handling – nemt kan blive handlingslammet, lyder kritikken fra blandt andet Carl Valentin, der er miljøordfører i SF.

De Radikale savner stærkere klimafokus i EU-aftale

Ny direktør i Dansk Miljøteknologi vil gøre erhvervspolitikken mere grøn

Minister: Eksport og klimamålsætninger skal gå hånd i hånd 

Mere fra CleantechWatch

Alfa Laval vokser en anelse i Danmark

Den svenske industrikæmpes danske aktiviteter, der blandt andet gør sig inden for løsninger til spildevandssektoren, nærmer sig en omsætning på seks mia. kr.

Færre unge går ingeniørvejen

Både på civilingeniør- og på diplomingeniøruddannelserne har ifølge nye ansøgningstal for de videregående uddannelser oplevet et fald i ansøgere. Det overrasker ingeniørernes formand.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs