CleantechWatch

Støttepartier kritiserer Lea Wermelin for manglende handling på miljøområdet

Der er sket alt for lidt på miljøområdet, og miljøminister Lea Wermelin (S) har ikke fået et stærkt nok mandat til at kunne træffe de nødvendige beslutninger, lyder kritikken fra regeringens støttepartier.

Foto: Stine Tidsvilde

Der er sket alt for lidt på miljøområdet, lyder kritikken fra regeringens støttepartier, som i Berlingske beskylder miljøminister Lea Wermelin (S) for at have gode intentioner, men manglende gennemslagskraft.

"Der er sket alt for lidt med beskyttelse af vores drikkevand, med luftforurening og med hele naturkrisen, som vi gang på gang har bekræftet hinanden i skal håndteres hurtigt," siger Mai Villadsen, miljøordfører for Enhedslisten, til Berlingske.

Samme toner lyder fra både Radikale Venstre og SF, der blandt andet peger på, at det lader til, at miljøministeren ikke har fået tildelt et stærkt nok mandat fra regeringens øvre lag.

Det betyder, at miljøministeren – trods et ønske om mere grøn handling – nemt kan blive handlingslammet, lyder kritikken fra blandt andet Carl Valentin, der er miljøordfører i SF.

De Radikale savner stærkere klimafokus i EU-aftale

Ny direktør i Dansk Miljøteknologi vil gøre erhvervspolitikken mere grøn

Minister: Eksport og klimamålsætninger skal gå hånd i hånd

Relaterede

CleantechWatch trial banner 21 dage.jpg

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere