CleantechWatch

Grønt råd vil fjerne benspænd mod certificering af bæredygtigt byggeri

Det bliver stadig mere populært at certificere nybyggeri efter den internationale Bæredygtighedsstandard DGNB. Den rummer dog en række benspænd, lyder det fra branchen, og Green Building Council Denmark, der administrerer ordningen, har nu lyttet til kritikken.

Det er svært at få certificeret bæredygtigt byggeri. Green council Denmark har lyttet til kritikken og opdaterer kriterierne. | Foto: Morten Lau-Nielsen/JPA

Bæredygtighed er kommet for at blive i byggebranchen, og den øgede interesse for at tænke grønt og bæredygtigt i byggeriet kan mærkes hos Green Building Council Denmark. Her administrerer man den såkaldte DGNB-certificeringsordning, som er en standard for bæredygtigt byggeri, og som man oplever en øget søgning mod fra byggebranchen.

Stadig flere projekter bliver således bæredygtighedscertificeret, og det gælder både nybyggerier og renoveringsprojekter. Regelsættet rummer dog en række benspænd, som blandt andet kan betyde, at et projekt allerede fra start mister nogle af de vigtige point, der skal til for at det kan certificeres.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs