CleantechWatch

Serieiværksættere vil gøre Danmark klimaneutral med erhvervsvenlig CO2-afgift

I to år har Michael Seifert sammen med andre succes-iværksættere arbejdet på en bedre og mere grøn vej for Danmark. Resultatet er en ny type CO2-afgift, som skal hjælpe erhvervslivet i stedet for at skade det.

Foto: Stine Bidstrup/ERH

Natten til mandag blev en aftale om CO2-afgifter vedtaget af en lang række af Folketingets partier. Hvordan CO2-afgifterne konkret skal udformes, skal først besluttes til efteråret. Men en af Danmarks mest succesrige tech-iværksættere har et bud - der er helt anderledes end de gængse.

Michael Seifert, der stod bag Sitecore, har de sidste to år fokuseret på at udvikle en grøn plan, i samarbejde med andre fra tech-miljøet. Og grundstenen er at bruge CO2-afgifter, men ikke lægge dem på virksomhederne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Dansk CO2-lager kan køre på maksimum fra dag et

Total Energies ser ikke noget behov for at demonstrere CO2-lagring under Harald-feltet, men vil starte lagringen i fuld skala, hvis Bifrost-projektet bliver en realitet. Lige nu afhænger meget dog af to forestående begivenheder: Præsentationen af en politisk strategi og tildelingen af EUDP-midler.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Job