CleantechWatch

Københavns Kommune er stadig et stykke fra mål om at blive CO2-neutral

Flere iagttagere mener, at det bliver svært for Københavns Kommune at indfri ambition om at blive CO2-neutral inden for fem år.

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Det ser vanskeligt ud med Københavns Kommunes ambition om at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025, bl.a. fordi udledning fra biler ikke er faldet nævneværdigt de seneste ti år, skriver Berlingske.

"Det er en politisk forpligtelse, som de har påtaget sig, og bekræftet ved flere lejligheder. De har gjort meget og forberedt meget, men nu må de æde, at det måske ikke helt lykkes," siger Henrik Gudmundsson, seniorkonsulent i tænketanken Concito, til Berlingske.

Kommunen mangler ifølge Berlingske 430.000 ton CO2 årligt for at nå målet, og overborgmester Frank Jensen (S) skriver til Berlingske, at kommunen må "dreje på alle knapper og gå endnu hårdere til værks" for at nå i mål inden 2025.

Mere fra CleantechWatch

Jysk forsyning skifter ud på toppost

Adm. direktør Ole Texel Jakobsen stopper til august i Samn Forsyning for at hellige sig til andre ting. Den nye mand i spidsen kommer med erfaring fra Tour de France-planlægning og mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs