CleantechWatch

Forskere skal granske grøn regulering af forsyningsmonopoler

Formanden for Klimarådet, Peter Møllgaard, og en række andre økonomer og forskere skal levere bud på fremtidens regulering af forsyningsmonopoler i en ny redaktionsgruppe, som Forsyningstilsynet har nedsat.

Foto: Thomas Borberg

Forsyningstilsynet har allieret sig med fire forskere og økonomer, heriblandt formanden for Klimarådet Peter Møllgaard, der skal bidrage med bud på, hvordan forsyningsmonopoler skal reguleres i fremtidens grønne omstilling.

Tilsynet har nedsat en redaktionsgruppe, der udover professor Peter Møllgaard, professor i industriøkonomi og dekan ved Maastricht University School of Business, tæller Tooraj Jamasb, professor i energiøkonomi ved CBS, Henrik Lund, professor i energiplanlægning ved Aalborg Universitet samt Birgitte Egelund Olsen, professor i miljø- og energiret ved Aarhus Universitet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Dansk CO2-lager kan køre på maksimum fra dag et

Total Energies ser ikke noget behov for at demonstrere CO2-lagring under Harald-feltet, men vil starte lagringen i fuld skala, hvis Bifrost-projektet bliver en realitet. Lige nu afhænger meget dog af to forestående begivenheder: Præsentationen af en politisk strategi og tildelingen af EUDP-midler.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Job