CleantechWatch

Aalborg klar med 5 mia. kr. til grøn erhvervsplan

Aalborg vil bruge langsigtet milliardplan til at skabe grøn vækst på den anden side af coronakrisen. DI-direktør er meget begejstret og kalder projektet "særklasse på størrelse og ambitioner".

"Vi er meget dedikerede på at gøre noget i forhold til den grønne omstilling, og vi synes, vi har optimale forudsætninger til det. Vi har kraftig vækst i indbyggertallet og har behov for flere arbejdspladser," forklarer Aalborgs borgmester Thomas Kastrup-Larsen. | Foto: Tobias Nicolai

Planen har været undervejs i noget tid, men med coronakrisen har den fået fornyet betydning, når Aalborg Kommune sammen med en række offentlige og private aktører søsætter en grøn plan til 5 mia. kr. over de kommende 10 år.

Under navnet Green Hub Denmark håber parterne på "et matchende" beløb fra EU’s fonde, som skal skabe op mod 5.000 arbejdspladser.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Jysk kommune når affaldsmålsætning otte år før tid

Et år efter at den nye affaldsordning trådte i kraft i Hedensted Kommune, har borgerne reduceret mængden af restaffald fra 713 ton til 307 ton pr. måned. Alligevel mener borgere, at der er plads til forbedringer, viser evaluering.

Vandværker på Nordfalster slår ledningerne sammen

To fusioner er på vej på Nordfalster: Alstrup-Guldborg Vandværk ønsker at gå sammen med Lundby og Omegns Vandværk. Desuden indstiller Sundby Vandværks bestyrelse at nedlægge vandværket og blive en del af Nyskole Vandværk.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs