CleantechWatch

Genstart kan booste klimaet: Mulighed for at tage "et kæmpeskridt" i den rigtige retning

Coronakrisen kan gøre det nemmere at nå Danmarks klimamål, hvis den grønne omstilling kommer i fokus for genopretningspakkerne, vurderer centrale klimapartnerskaber.

Foto: Casper Dalhoff/ERH

For under to måneder siden afleverede regeringens klimapartnerskaber deres anbefalinger til, hvordan Danmark skal nå det ambitiøse mål om at reducere CO2-udledningen med 70 procent i 2030. Siden er verden forandret, og coronakrisen har undermineret økonomien.

Men forudsætningerne for anbefalingerne er med enkelte mindre undtagelser ikke ændret, og tidsplanen – og succesen – afhænger først og fremmest af, hvor grønne genopretningspakkerne bliver i Danmark, EU og resten af verden. Det vurderer centrale klimapartnerskaber over for Ingeniøren.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Klumme: Slut med kejserens nye klimaklæder

På COP26 i Glasgow har virksomheder og verdensledere forsøgt at finde løsninger på den globale klimakrise. Alle er enige om, at ambitionerne skal øges. Alligevel ser vi stadig virksomheder på stribe annoncere CO2-neutrale målsætninger, som klinger hult, skriver Thomas Schrøder, der er direktør i Schneider Electric, i denne klumme.

Verdo bliver et andelsselskab

Ændringen vil ikke betyde noget for den daglige drift, men det vil give forbrugerne øget indflydelse på Verdo og øge demokratiseringen, siger selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs