CleantechWatch

Brian Mikkelsen: Iværksættere og selvstændige mangler hjælp

En lang række iværksættere og små erhvervsdrivende i Danmark har ikke fået tilstrækkelig hjælp fra politisk hånd under coronakrisen, mener adm. direktør i Dansk Erhverv Brian Mikkelsen. Han kommer nu med fire forslag til en hjælpepakke til små virksomheder og iværksættere.

Adm. direktør i Dansk Erhverv Brian Mikkelsen. | Foto: Olafur Steinar Gestsson//

Det er over tre uger siden, at arbejdsmarkedets parter og regeringen blev enige om den trepartsaftale, der har sikret lønkompensation til tusindvis af danskere på arbejdsmarkedet, der ellers for manges vedkommende havde kunne se frem til en fyreseddel som følge af coronakrisen. Siden er mange flere hjælpepakker og justeringer kommet til for at holde hånden under arbejdsmarkedet.

Ifølge Dansk Erhvervs topchef Brians Mikkelsen er der dog stadigvæk et udpræget behov for hjælp til landets mindre virksomheder. Derfor er han nu klar med et udspil med fire konkrete tiltag, der skal hjælpe de små virksomheder og iværksættere.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

DSV lancerer grønnere fragtløsninger

Speditionskoncernen investrerer et millionbeløb i en række grønne leveringsløsninger, der skal give kunderne mulighed for at tilkøbe klimavenligere fragt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Job