CleantechWatch

DI-topchef efter ny hjælp fra regeringen: Vi får brug for flere skridt

CORONAVIRUS: Det er både kærkomne og vigtige initiativer, som regeringen torsdag sender erhvervslivets vej, men der bliver behov for mere, lyder det fra adm. direktør i Dansk Industri Lars Sandahl Sørensen.

Foto: Finn Frandsen

Torsdag sendte finansminister Nicolai Wammen (S) regeringens anden håndsrækning af sted til erhvervslivet. Initiativerne gør det blandt andet lettere for banker at låne penge ud, nemmere for virksomheder at sætte medarbejdere midlertidigt ned i tid og så indføres to nye garantiordninger, der skal holde hånden under sunde virksomheder, der er kommet i problemer som følge af coroavirusset.

"Vi står i en helt ekstraordinær og vanskelig situation. Virksomhederne knokler på højtryk for at håndtere situationen. Det gælder i forhold til medarbejdernes sikkerhed, men det gælder også i forhold til at holde forretningen oven vande og undgå store tab af job og kunder. Derfor er regeringens tiltag både kærkomne og vigtige – og som finansministeren slår fast, bliver der brug for yderligere skridt," lyder det fra DI-topchef Lars Sandahl Sørensen i en pressemeddelelse.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs