CleantechWatch

Klimarådet fremlægger stor plan for 70 procent-målet

Når Klimarådet anført af formand Peter Møllgaard mandag formiddag fremlægger en lang række anbefalinger for de næste ti års klimaindsats er det også starskuddet til de længe ventede forhandlinger på Christiansborg.

Foto: Klimarådet

Klimarådet præsenterer mandag formiddag sine anbefalinger frem mod målet om 70 procent CO2-reduktion.

Klimarådets rapport fremlægges på et pressemøde med titlen "Kendte veje og nye spor til 70 procents reduktion – Retning og tiltag for de næste ti års klimaindsats i Danmark".

Rådets formand, Peter Møllgaard, præsenterer sammen med de øvrige rådsmedlemmer rapportens hovedkonklusioner og anbefalinger.

Klimarådets anbefalinger bliver samtidig startskuddet til de politiske forhandlinger på Christiansborg om en klimahandlingsplan.

I næste uge, den 16. marts, kommer regeringens 13 klimapartnerskaber, herunder energi- og forsyningssektoren, fødevare- og landbrugssektoren samt luftfartssektoren, med deres anbefalinger.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie EnergiWatch)

De Radikale fastholder klima-trussel mod regeringen

Dan Jørgensen indkalder til forhandlinger om klimahandlingsplan 

Mere fra CleantechWatch

Dansk CO2-lager kan køre på maksimum fra dag et

Total Energies ser ikke noget behov for at demonstrere CO2-lagring under Harald-feltet, men vil starte lagringen i fuld skala, hvis Bifrost-projektet bliver en realitet. Lige nu afhænger meget dog af to forestående begivenheder: Præsentationen af en politisk strategi og tildelingen af EUDP-midler.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Job