CleantechWatch

Velux-chef bliver ny næstformand i Synergi

Interesseorganisationen Synergi har valgt ny næstformand. Det bliver Ingrid Reumert, chef for Kommunikation, Public Affairs og Bæredygtighed i Velux Gruppen. Hun overtager posten efter kommunikationsdirektør i Danfoss, Kenth Kærhøg, der døde i december.   

Ingrid Reumert, chef for Kommunikation, Public Affairs og Bæredygtighed i Velux Gruppen. | Foto: PR / Velux

Ingrid Reumert, der er chef for Kommunikation, Public Affairs og Bæredygtighed i Velux Gruppen, er ny næstformand i interesseorganisationen Synergi. Hun efterfølger kommunikationsdirektør i Danfoss, Kenth Kærhøg, som afgik ved døden i december. Det skriver Synergi i en pressemeddelelse.

Ingrid Reumert har været en del af Synergis bestyrelse siden organisationen blev stiftet i april 2018. Synergi arbejder for øget energieffektivitet i Danmark.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Klumme: Slut med kejserens nye klimaklæder

På COP26 i Glasgow har virksomheder og verdensledere forsøgt at finde løsninger på den globale klimakrise. Alle er enige om, at ambitionerne skal øges. Alligevel ser vi stadig virksomheder på stribe annoncere CO2-neutrale målsætninger, som klinger hult, skriver Thomas Schrøder, der er direktør i Schneider Electric, i denne klumme.

Verdo bliver et andelsselskab

Ændringen vil ikke betyde noget for den daglige drift, men det vil give forbrugerne øget indflydelse på Verdo og øge demokratiseringen, siger selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs