CleantechWatch

Regeringens milliardfond får kold skulder af grøn branche

Der er masser af risikovillig kapital til grønne virksomheder i forvejen, mener Dansk Miljøteknologi, der dermed ikke umiddelbart ser det store behov for regeringens grønne fremtidsfond på 25 mia. kr. Den betragtning er S dog helt uenig i.

Foto: Miriam Dalsgaard

Erhvervslivet trækker lidt ligegyldigt på skuldrene over de 25 mia. kr., som regeringen vifter foran næsen på virksomhederne i den grønne fremtidsfond, der er en del af finansloven for 2020.

Pengene i Danmarks Grønne Fremtidsfond skal ifølge finanslovsaftalen fordeles på markedsvilkår. Dermed minder pengene om de rigelige mængder af risikovillig kapital, der allerede flyder rundt på markedet, mener Jørn Jespersen, adm. direktør i brancheorganisationen Dansk Miljøteknologi.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Færre unge går ingeniørvejen

Både på civilingeniør- og på diplomingeniøruddannelserne har ifølge nye ansøgningstal for de videregående uddannelser oplevet et fald i ansøgere. Det overrasker ingeniørernes formand.

Jysk forsyning skifter ud på toppost

Adm. direktør Ole Texel Jakobsen stopper til august i Samn Forsyning for at hellige sig til vinimport. Den nye mand i spidsen kommer med erfaring fra Tour de France-planlægning og mediebranchen. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs