CleantechWatch

Brexitaftale er på plads

EU og Storbritannien er blevet enige om en udtrædelsesaftale, bekræfter EU-kommissionsformand Jean-Claude Juncker. (opdateret)

Foto: Olivier Hoslet/AFP/Ritzau Scanpix

BRUXELLES

Få timer inden EU-topmødet går i gang, er det lykkedes EU og Storbritannien at blive enige om en ny udtrædelsesaftale. Det bekræfter EU-kommissionens formand Jean-Claude Juncker på Twitter.

 

Detaljerne i aftalen er endnu ikke kendte, ligesom det også stadig er uvist, om det bliver muligt for den britiske premierminister Boris Johnson at få stemt aftalen igennem det britiske underhus, så briterne kan følge planen om at forlade EU den 31. oktober.

For at aftalen kan komme igennem, skal den også godkendes af EU's stats- og regeringschefer, der mødes i Bruxelles klokken 15 torsdag eftermiddag. Det er dog også et åbent spørgsmål, om stats- og regeringscheferne kan nå at læse aftalen igennem og få juridisk rådgivning, så de kan vedtage den på selve mødet.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie PolicyWatch)

Mere fra CleantechWatch

Her er ugens bedste historier på CleantechWatch

Frasalg af aktier som følge af en høj arveafgift, et forslag til en ny emballagelov fra EU og flere vandfolk til rådgivningsbranchen er blandt andet nogle af de ting, der har været på tapetet i ugens løb.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs