CleantechWatch

Topchefer ser forretning i grøn omstilling

Selvom politiske klimatiltag kan komme til at koste danske virksomheder, penge bakker en stor del danske topchefer op om regeringens klimamål, viser en rundspørge fra Berlingske.

Foto: Stine Bidstrup/ERH

Flere danske virksomheder ser klimaudfordringerne som en god forretningsmulighed. Det viser Berlingskes Toplederpanel, som er en rundspørge, hvor 182 danske topchefer har svaret på en række spørgsmål. I undersøgelsen erklærer otte ud af ti topchefer sig enig i eller overvejende enige i, at det både er muligt at skabe økonomisk vækst og samtidigt løse udfordringerne med klimaforandringerne.

"Det er naivt at tro, at man kan løse klimaudfordringerne uden vækst. Man kan ikke spare sig til en løsning. Et samfund uden vækst er et fattigt samfund, og et fattigt samfund er ikke nødvendigvis et klimavenligt samfund, tværtimod bliver det sværere at stoppe brugen af fossilt brændstof i et fattigt samfund," udtaler topchef i konsulenthuset Netcompany, André Rogaczewski, til Berlingske.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Jysk forsyning skifter ud på toppost

Adm. direktør Ole Texel Jakobsen stopper til august i Samn Forsyning for at hellige sig til andre ting. Den nye mand i spidsen kommer med erfaring fra Tour de France-planlægning og mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs