CleantechWatch

Efterspørgsel på alternativer til plast øger svenske Holmens salg af papemballage

Svenske Holmen AB sælger mere papemballage som følge af stigende efterspørgsel på alternativer til plast. Men et produktionsstop mindsker overskuddet i forhold til samme periode sidste år.   

Foto: ROLF ANDERSSON

Den svenske papproducent Holmen AB øger sit nettosalg af papemballage fra 4,4 mia. svenske kr., svarende til ca. 3,1 mia. danske kr., i perioden januar-september 2018 til 4,7 mio. svenske kroner, ca. 3,3 mia. danske kr., i den tilsvarende periode i 2019. Det fremgår af virksomhedens 3. kvartalsrapport.

"Efterspørgslen efter pap til forbrugeremballage er god, og vi ser en øget interesse fra 'brand owners' for at finde alternativer til plastemballage," skriver Holmen i sin ledelsesberetning for perioden januar-september 2019.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Debat: Nej, ARI – det er ikke alene op til kommunerne at sikre ensartet sortering

Affalds- og Ressourceindustrien (ARI) mener, at en række kommuner underminerer national succes på affaldsområdet. Men ARI bør også se på sin egen rolle i at sikre ensartede anbefalinger til kommunerne fra den private affaldssektor, skriver Marianne Bigum, medlem af IDA's ekspertgruppe for cirkulær økonomi i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs