CleantechWatch

Chef for Rambølls grønne omstilling: Vi skal vokse i udlandet

Efter tiden som dansk chef hos olieselskabet Total arbejdede Patrick Gilly lidt som selvstændig. "Men jeg fandt ud af, at det, jeg er god til, er at lede folk," siger han til CleantechWatchs søstermedie EnergiWatch. Derfor var det et oplagt match, da Rambøll tilbød ham nøglepost inden for grøn omstilling, mener han.

Selv om Patrick Gilly egentlig blev ansat i en division, som i høj grad bygger på Rambølls tidligere olie- og gasdivision, får han også ansvar for en række andre områder efter ny omstrukturering i selskabet. | Foto: Total

Da Patrick Gilly byder CleantechWatchs søstermedie EnergiWatch velkommen i receptionen, lægger han ud med at beklage. Han har glemt sit kort til kantinen på sit kontor flere etager højere oppe i Rambølls store glasbygning og kan derfor ikke tilbyde en kop kaffe nede i kantinen, hvor interviewet skal finde sted.

Efter to en halv måned som en af spydspidserne for ingeniørselskabets grønne omstilling i hovedkontoret i Ørestad, er der stadig mange nye ting at holde styr på. Og der nok at se til. Fra 1. januar står Patrick Gilly således i spidsen for en ny, cirka 500 mand stor division, der får titlen Energy Transition.  

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs